Corpul vorbind: workshop somatic de reconectare cu corpul

Corpul vorbind: workshop somatic de reconectare cu corpul

În cadrul acestui workshop, te invităm să descoperi profunzimea conexiunii dintre corp, senzații și emoții, îmbinând practici psihoterapeutice și somatice cu noi cercetări din neuroștiințe.

Exercițiile practice vor fi însoțite de o parte teoretică solidă pentru a facilita:

  • (re)conectarea cu Sine, cu senzațiile și emoțiile, descifrând mesajele corpului. Atunci când dezvoltăm nivelul de conștientizare a corpului, vom putea să recunoaştem semnele fizice de stres mai devreme și să luăm măsuri pentru a-l atenua, mai degrabă decât să-i permitem să se dezvolte până la boală.
  • explorarea tensiunilor și reacțiilor fiziologice asociate stresului, dezvăluind potențialul de autoreglare și restaurarea echilibrului și a stării de siguranță;
  • înțelegerea complexității Sistemului Nervos și a modului în care influențează reacțiile noastre la stres și conexiunea cu ceilalți;
  • descoperirea rolului crucial al Nervului Vag (cu referire la Teoria Polivagală a lui Stephen W. Porges) în reglarea sistemului nervos autonom și în gestionarea răspunsurilor la stres și traume;
  • învățarea tehnicilor practice pentru a accesa resursele interoare și a preveni epuizarea, contribuind la starea de bine și reziliență.


Vom folosi variate instrumente terapeutice, precum exerciții de conștientizare a senzațiilor și descifrare a mesajelor corpului, exerciții de mișcare conștientă, exerciții somatice de autoreglare și gestionarea stresului.

** Vei primi un workbook cu informații și exerciții somatice pentru a integra conștientizarea în activitățile zilnice.

Desluşind imbajul corpului, descoperim arta de a simți şi calea către bunăstare şi sănătate.

Când?

Te așteptăm sâmbată, 30 martie 2024, intre orele 11.00 si 13.00 la sediul Psy &Therapy din strada Poet Grigore Vieru nr 2, et 1, interfon 15 (Jade Luc Rezidential)

Cum participi?

Pentru înscrieri și detalii suplimentare, contactează-ne la [email protected] sau la numărul de wts 0744346929.

Locurile sunt limitate.

Investita ta va fi de 160 de lei. 

Rezervarea locului se face prin plata în contul bancar:

RO12BTRLRONCRT0307031601

SERBU OANA PETRONELA CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE