Corpul, dincolo de cuvinte

Corpul, dincolo de cuvinte

Atelier de psihoterapie somatică, dans-terapie şi mişcare conştientă

Te invităm să experimentezi o călătorie captivantă către conștientizarea și explorarea corpului tău, descoperind conexiunea dintre minte și corp într-un mediu terapeutic și reconfortant.

De ce? 

Pentru că deconectarea cronică de experiențele corpului (senzoriale, emoționale, instinctuale) duce la numeroase simptome şi tulburări, la dificultăți în găsirea unui scop sau sens şi în luarea deciziilor, probleme cu stima de sine, cu reglarea emoțiilor și în relații. Pe scurt, îți pierzi busola. 

Ce vom face 

Îmbinăm psihoterapia somatică, experiențială, mișcarea conștientă și dansul terapeutic pentru a decodifica împreună limbajul subtil al corpului. Aducem la un loc experiențe profesionale extinse din diferite modele psihoterapeutice, terapii somatice, yoga şi mindfulness. 

Alternăm informații din cele mai recente cercetări din neuroştiințe cu practici terapeutice trauma-informed, precum Somatic Experiencing, dans terapie, mişcare conștientă şi practici spirituale străvechi.

Beneficiile participării

  • Vom explora resursele interne ale corpului pentru a facilita reconectarea cu capacitățile înnăscute şi cu impulsurile biologice către starea de echilibru, vitalitate şi sănătate.
  • Vei învăța despre memoria corpului, sistemul nervos, despre ce sunt răspunsurile de supraviețuire nerezolvate, adaptările la stres, traumele de șoc și emoționale care îți mențin corpul în modul de supraviețuire, nesiguranță şi susțin ciclurile de deconectare, menținând dereglarea.
  • Vei beneficia de ghidare specializată pentru a descoperi trăirile interioare, emoții, tensiuni și blocaje, folosind tehnici somatice, mișcarea conștientă și expresivitatea dansului. 
  • Vom parcurge împreună o călătorie terapeutică în care vom învăța despre cum am ajuns să ne deconectăm de la experiența corporală, senzorială, instinctuală și emoțională şi cum conexiunea în siguranță cu propriul corp devine cheia pentru bunăstare și pentru a descoperi profunzimile vindecării.
  • Vei descoperi instrumente eficiente pentru gestionarea stresului, reglarea sistemului nervos şi recăpătarea stării de echilibru.

Când: Duminică, 21 Ianuarie, între 14.15 şi 17.15

Unde:  Sambodhi Studio, strada Popa Rusu 16 A, Bucureşti

Înscriere: prin e-mail la [email protected].

Locurile sunt limitate la 12 participanți.

Investiție 200 ron/ persoană.

Rezervarea locului se face doar în urma trimiterii prin e-mail a datelor de facturare şi a dovezii plății în contul:

RO81 BREL 0005 6007 0081 0100

CABINET PSIHOLOGIE ROTARU ADELINA-GABRIELA 

Facilitatori

Voi susține acest atelier alături de colega mea, Aygül Cheosep, consilier psihologic şi psihoterapeut, instructor de Hatha Yoga și facilitator pentru ateliere de autocunoaștere și dezvoltare prin mindfulness, mișcare conștientă și dans terapie.

Adelina Rotaru - mai multe despre mine aici.